این که شما در کدام منطقه جغرافیایی زندگی میکنید هیچ فرقی نمیکند با ساخت اپلیکیشن ایراکد میتوانید در هر زمان و در هر مکان به این مهم دست یابید . در شرکت نرم‌افزاری ایراکد به این باور رسیده‌ایم که توسعه محصولات همراه با زیرساخت استاندارد که گسترش‌ پذیری و تاب‌ آوری محصول را تضمین کند، همراه با ارائه خدمات پشتیبانی به صورتی که پشتیبانی فنی و گسترش‌ پذیری را پوشش بدهد، ضروری و بااهمیت است.

بسیاری از ما ایده های خوبی برای ایجاد برنامه های کاربردی موبایل داریم که می توانند به ابزارهای مفیدی برای کسب و کار، علاقه مندی افراد یا تبدیل به یک استارت آپ امیدوارکننده تبدیل شوند.

با این حال، یک مشکل وجود دارد – تنها چند محصول در واقع به واقعیت تبدیل می شوند. به همین دلیل بسیار مهم است. ساخت اپلیکیشن ، مانند هر فعالیت پیچیده دیگری، نیازمند یک رویکرد سیستماتیک و توجه به جزئیات است. در اینجا 11 مرحله ساخت اپلیکیشن را ذکر میکنیم:

فهرست عناوین مطلب:

مرحله 1. همه چیز با یک ایده شروع می شود

مرحله 2. درباره مخاطبان و رقبای خود تحقیق کنید

مرحله 3. تعیین ویژگی ها و عملکرد

مرحله 4. پلتفرم مناسب برای برنامه خود را انتخاب کنید

مرحله 5. یک برنامه Wireframe، نمونه اولیه و طراحی بسازید

مرحله 6. برای برنامه موبایل خود محتوا ایجاد کنید

مرحله 7. شروع به توسعه برنامه تلفن همراه خود کنید

مرحله 8. تضمین کیفیت و تست

مرحله 9. یکپارچه سازی ابزارهای تحلیلی

مرحله 10. برنامه خود را در اپ استور و گوگل پلی منتشر کنید

مرحله 11. تعمیر و نگهداری، پشتیبانی و به روز رسانی

مرحله 1. همه چیز با یک ایده شروع می شود

یک ایده هسته اصلی همه چیز است: سرگرمی، آموزش، کمک به مردم و حتی تغییر جهان. این ایده اغلب از علایق و سرگرمی های شما سرچشمه می گیرد. به عنوان مثال، اگر به کشورهای بین المللی سفر کرده اید و چیزهای زیادی در مورد مکان های جالب یاد گرفته اید، می توانید با ایجاد یک اپلیکیشن برای مسافران، آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.

به احتمال زیاد در ابتدا ایده های زیادی خواهید داشت و تصمیم گیری در مورد اینکه کدام یک از آنها امیدوارکننده ترین است دشوار خواهد بود. شما باید با یک مشخصات واضح شروع کنید، سپس جوانب مثبت و منفی هر یک و گزینه های ممکن برای توسعه بیشتر آنها را بنویسید.

مرحله 2. درباره مخاطبان و رقبای خود تحقیق کنید

دومین گام مهم در ساخت یک اپلیکیشن موبایل، درک واضح این است که اپلیکیشن برای چه کسی و برای چه چیزی توسعه یافته است. مخاطب هدف محصول شما چه کسانی هستند؟ هزینه ساخت اپلیکیشن چقدر است؟ کاربران با آن چه کارهایی را انجام خواهند داد؟ چگونه آنها را تشویق می کنید که محصول شما را از بین گزینه های جایگزین انتخاب کنند؟

هنگامی که در تجارت هستید، چندین پاسخ ممکن برای این سوال وجود دارد که “چرا”:

تمایل به ایجاد یک استارت آپ که بتواند بر یک بازار خاص تسلط یابد.
ایجاد یک اپلیکیشن برای مدیریت و بهینه سازی فرآیندهای تجاری شرکت؛
به بازار موبایل ضربه بزنید و از آن به عنوان کانالی برای جذب مخاطب و افزایش سود استفاده کنید.

در واقع رقابت چیز خوبی است. علاوه بر این، اگر رقبای در طاقچه وجود داشته باشد، به این معنی است که پول و پتانسیل توسعه در آن وجود دارد.

به مزایای دریافتی در صورت موفقیت آمیز بودناپ خود فکر کنید. در واقع، شما می توانید محصولات توسعه یافته توسط رقبای خود را مطالعه کنید، درک کنید که چه عملکردهایی در محصولات آنها پیاده سازی شده است و برنامه ای را منتشر کنید که:

  • همین کار را می کند اما بهتر یا سریعتر.
    فرصت های اضافی را ارائه می دهد که در محصولات رقبای شما موجود نیست.
  • هرگز از تحقیقات بازار و محیط رقابتی غافل نشوید.

مرحله 3. تعیین ویژگی ها و عملکرد

چه بخواهید خودتان یک اپلیکیشن موبایل بسازید یا یک تیم توسعه را برای انجام آن استخدام کنید، تهیه لیستی از عملکردهای ضروری بسیار مهم است. علاوه بر این، بهتر است آنها را در یک سند مکتوب تنظیم کنید.

به عنوان مثال، این لیست توابع ممکن است شامل گزینه های زیر باشد:

مجوز با شبکه های اجتماعی
پروفایل کاربری پیشرفته
همگام سازی داده های سرور ابری
یکپارچه سازی سیستم پرداخت موبایلی
آمار فعالیت کاربر
موقعیت یابی (موقعیت جغرافیایی)
اجرای push notifications
چت داخلی، تقویم و غیره

مرحله 4. پلتفرم مناسب برای برنامه خود را انتخاب کنید

پلتفرم موبایل باید با در نظر گرفتن چند فاکتور مشخص شود و در مورد رویکرد توسعه نیز می توان همین را گفت. در واقع، اگر بودجه زیادی دارید یا قصد ندارید از پلتفرم انتخابی فراتر بروید، می توانید برنامه های بومی ایجاد کنید. در غیر این صورت، می‌توانید از فناوری‌های چند پلتفرمی مانند Xamarin استفاده کنید که تولید محصول را تسریع می‌کند و هزینه را کاهش می‌دهد، اگرچه چنین برنامه‌هایی در برخی موارد از فناوری‌های بومی شکست خواهند خورد.

سهم بازار سیستم عامل موبایل در کشورهای منتخب (منبع: StatCounter)

از نظر تئوری، شما باید در مورد پلتفرم و رویکرد توسعه بر اساس محدودیت های زمانی و بودجه پروژه خاص تصمیم گیری کنید.

در حال حاضر حدود 3.2 میلیارد کاربر گوشی هوشمند در جهان وجود دارد و این تعداد تا سال 2026 به حدود 7.5 میلیارد خواهد رسید.

مرحله 5. یک برنامه Wireframe، نمونه اولیه و طراحی بسازید

در ایراکد به عنوان بهترین شرکت طراحی اپلیکیشن، مرحله نمونه سازی، ایده ها شروع به عملی شدن می کنند. ناوبری، تعامل بین اجزای برنامه، ظاهر آن در دستگاه های مختلف و سایر نکات مهم در نظر گرفته میشود.

چندین صفحه اصلی برنامه (5 تا 10) ایجاد می شود که سپس توسط مشتری تأیید می شود. نمونه اولیه به توسعه دهندگان این امکان را می دهد که به وضوح نشان دهند که محصول چگونه ظاهر و عملکرد خواهد داشت، نه اینکه فقط چیزی را بر اساس توضیحات فنی تجسم کنند.

تعداد زیادی ابزار وجود دارد که به توسعه دهندگان این امکان را می دهد که بر اساس عناصر آماده یک قاب سیمی ایجاد کنند که به طور قابل توجهی سرعت این کار را افزایش می دهد.

پس از تصمیم گیری در مورد عملکردها و ویژگی های اجرای آنها، که همگی در طرح بندی نمایش داده می شوند، می توانید طراحی کامل برنامه را با جزئیات شروع کنید، از صفحه اول شروع کنید و با صفحه آخر به پایان برسانید.

مرحله 6. برای برنامه موبایل خود محتوا ایجاد کنید

اگر برنامه شما از تصاویر، ویدئو، صدا و محتوای متنی استفاده می کند، باید همه چیز را از قبل آماده کنید. اغلب، چنین کارهایی به کارشناسان برون سپاری اختصاص داده شده (به عنوان مثال، کپی رایترها و طراحان) اختصاص داده می شود.

مرحله 7. شروع به توسعه برنامه تلفن همراه خود کنید

اگر خودتان قادر به توسعه نرم افزار هستید، مقاله ما در واقع راهنمای عمل برای شما خواهد بود و به شما در برنامه ریزی تمام مراحل کمک می کند. اگر خودتان یک مهندس نرم افزار نیستید، برای انجام این کار وقت ندارید، یا تعداد زیادی کار باید انجام شود، چندین گزینه دیگر برای طراحی اپلیکیشن موبایل وجود دارد.

می توانید با یکی از این گزینه ها برنامه را بسازید:

آموزش ساختن اپلیکیشن و توسعه آن توسط خودتان
ایجاد اپلیکیشن موبایل با اپلیکیشن ساز
یک فریلنسر استخدام کنید
با یک برنامه نویس شریک شوید

ساده ترین و ارزان ترین راه برای پیدا کردن یک توسعه دهنده، استفاده از پلتفرم های فریلنسری است. با این حال، اگر با یک متخصص غیرقابل اعتماد مواجه شدید، این خطر وجود دارد که پروژه شما به موقع تحویل داده نشود و علاوه بر این، ممکن است برای توسعه درخواست پرداخت اضافی کند.

یکی از مزایای کلیدی این رویکرد، فرصتی برای شما است که توسعه دهندگان با تجربه تری را با قیمت هایی که به طور قابل توجهی پایین تر از ایالات متحده و اروپای غربی است، استخدام کنید.

مرحله 8. تضمین کیفیت و تست

این مرحله برای اطمینان از اجرای صحیح تمامی عملکردهای نرم افزاری ارائه شده در کار فنی ضروری است. یک کارشناس QA عملکرد برنامه را در سناریوهای مختلف و در دستگاه‌های مختلف بررسی می‌کند.

علاوه بر رفع خطاهای احتمالی، آزمایش اجازه می دهد تا در مورد نهایی شدن محصول، حذف نقاط ضعف و بهینه سازی اضافی قبل از انتشار تصمیم گیری کنید. همه اینها شانس پاسخ مثبت مخاطبان به محصول شما را افزایش می دهد.

مرحله 9. یکپارچه سازی ابزارهای تحلیلی

با استفاده از ابزارهای تحلیلی خاص، متوجه خواهید شد که چه نوع مخاطبانی از اپلیکیشن شما استفاده می کنند و چگونه با آن تعامل دارند. با دانستن این موضوع، این فرصت را خواهید داشت که راه هایی برای بهبود محصول و ایجاد یک استراتژی بازاریابی مناسب برای تبلیغ آن در بازار بیابید.

داده‌های تحلیلی رفتار کاربر به شما امکان می‌دهد چالش‌هایی را که کاربران برنامه تلفن همراه شما با آن روبرو هستند و اینکه چگونه می‌توانید برنامه را بهبود ببخشید، خروجی کاربر را کاهش دهید و تعداد تبدیل‌ها را افزایش دهید، درک کنید.

مرحله 10. برنامه خود را در اپ استور و گوگل پلی منتشر کنید

خوب پس اگر به این مرحله رسیده اید به شما تبریک می گوییم. شما ایده خود را عملی کرده اید، و اکنون، تنها چیزی که باقی مانده این است که در مورد آن به دنیا بگویید. شما باید برنامه خود را به اپ استور یا گوگل پلی یا گاهی اوقات به هر دو فروشگاه به طور همزمان اضافه کنید.

برای انجام این کار باید به تیم توسعه ای که استخدام کرده اید، قدرت بدهید. توضیح تمام مراحل لازم برای افزودن اپلیکیشن به سرویس های ذکر شده بی فایده است، زیرا این روش مستحق یک مقاله جداگانه است.

مرحله 11. تعمیر و نگهداری، پشتیبانی و به روز رسانی

درک این واقعیت ضروری است که توسعه اپلیکیشن موبایل فرآیندی است که اگر می‌خواهید یک محصول واقعاً خوب ایجاد کنید، پیش‌بینی نقطه پایان برای آن دشوار است. تنها پس از انتشار و دریافت بازخورد از کاربران واقعی، می‌توانید تمام نقاط قوت و ضعف آن را درک کنید. علاوه بر این، آنها ممکن است برای شما کاملاً جدید باشند.

بر اساس بازخورد، تجزیه و تحلیل رفتار کاربر، و معیارهای مختلف، می‌توانید نمودار گردش کار را برای اضافه کردن ویژگی‌های جدید هنگام به‌روزرسانی برنامه برنامه‌ریزی کنید.

شما میتوانید با راه های ارتباطی سایت ایراکد و مشاهده نمونه کارها به آدرس اینترنتی https://iracode.com/application-portfilio/ برای طراحی اپلیکیشن خود اقدام نمایید و با شماره تماس 09124814737 به صورت مستقیم با کارشناس مربوطه م داشته باشید.

منبع https://www.plaza.ir/140011/394870/11-golden-tips-for-building-an-application-with-iracode/


ایراکدبلاگ

طراحی وب اپلیکیشن حرفه ای، راهی مقرون‌به‌صرفه برای کسب‌و‌کار آنلاین

۱۱ نکته طلایی برای ساخت اپلیکیشن با ایراکد

مرحله ,برنامه ,توسعه ,اپلیکیشن ,ایجاد ,موبایل ,وجود دارد ,کنید مرحله ,ساخت اپلیکیشن ,اپلیکیشن موبایل ,برای برنامه ,برای طراحی اپلیکیشن ,سازی ابزارهای تحلیلی ,برای برنامه موبایل ,wireframe، نمونه اولیه
مشخصات